چهل توشه
۱. گام اول




در اجتماع مردم مشهد و زائرین امام رضا(ع) در روز عید فطر ۱۳۷۱/۰۱/۱۵








۱۳-بگذارید در ذهنتان حک شود







21- از خدا بخواهید
همه جوره حاجت را می شود از خدا خواست حتی حاجت های کوچک اما این در خواست خود را به این حاجات کوچک منحصر نکنید حاجات بزرگتری هم هست آن ها را از یاد نبرید .بزرگترین آنها مغفرت الهی است.از خدا بخواهید که آثار به جا مانده یاز تخلف و گناه را از دل و جان ما بر طرف فرمائید ؛ از خدا بخواهید که راه توبه را برای شما هموار کند. حاجت بزرگ دیگر محبت الهی است . مقام و حب الهی را از خدای متعال طلب کنید . حاجت بزرگ دیگراصلاح امور امت اسلامی است از خدا بخواهید خدای متعال امور همه مسلمان ها نه فقظ ملت ایران را و همه کشور های اسلامی را اصلاح کند بلکه از خدای متعال هدایت بشریت را به راه راست بخوانید این دعا ها اقبال استجابت زیادی دارد و همین دعاها اثر می کند و ما را در رسیدن به این گونه مطلوب های بزرگ کمک کند
خطبه های نماز عید سعید فطر 2/8/1385

22- برکت های چند سویه


24 - علامت بد
خطبه نماز جمعه 28/11/1373

خطبه نماز جمعه 7/12/1371

خطبه نماز جمعه 29/7/84

خطبه نماز جمعه 29/7/1384

خطبههاى نماز جمعهى تهران 04/10/1377




32. منتظر حقیقی
بزرگترین وظیفهى منتظران امام زمان این است که از لحاظ معنوى و اخلاقى و عملى و پیوندهاى دینى و اعتقادى و عاطفى با مؤمنین و همچنین براى پنجه درافکندن با زورگویان، خود را آماده کنند. کسانى که در دوران دفاع مقدّس، سر از پا نشناخته در صفوف دفاع مقدّس شرکت مىکردند، منتظران حقیقى بودند. کسى که وقتى کشور اسلامى مورد تهدید دشمن است، آمادهى دفاع از ارزشها و میهن اسلامى و پرچم برافراشتهى اسلام است، مىتواند ادّعا کند که اگر امام زمان بیاید، پشت سر آن حضرت در میدانهاى خطر قدم خواهد گذاشت. اما کسانى که در مقابل خطر، انحراف و چرب و شیرین دنیا خود را مىبازند و زانوانشان سست مىشود؛ کسانى که براى مطامع شخصى خود حاضر نیستند حرکتى که مطامع آنها را به خطر مىاندازد، انجام دهند، اینها چطور مىتوانند منتظر امام زمان به حساب آیند؟ کسى که در انتظار آن مُصلحِ بزرگ است، باید در خود زمینههاى صلاح را آماده سازد و کارى کند که بتواند براى تحقّق صلاح بایستد.
دیدار با مردم به مناسبت نیمه شعبان در مصلای تهران 30/7/81

۳۴. امیدوار باشیم
مردم ما، جوانهاى ما، زن و مرد ما با این شبها حقیقتاً قصد پالایش خود را دارند. دلها نرم مىشود، چشمها اشکبار مىشود، روحها لطیف مىشود. روزه هم کمک کرده است. ما باید امیدوار باشیم، دعا کنیم و بکوشیم از این شبها براى عروج معنوى خود استفاده کنیم. چون نماز معراج و وسیلهى عروج مؤمن است. دعا هم معراج مؤمن است. شب قدر هم معراج مؤمن است. کارى کنیم عروج کنیم و از مزبلهی مادى که بسیارى از انسانها در سراسر دنیا اسیر و دچار آن هستند، هرچه مىتوانیم، خود را دور کنیم. دلبستگىها، بدخلقىها -خلقیات غیر انسانى، ضد ا
خطبههاى نماز جمعهى تهران ۱۵/۰۸/۱۳۸۳

۳۵. ما عزیزتر نیستیم
من و شما پیش خداى متعال عزیزتر نیستیم از کسانى که قبل از ما بودند و از کسانى که بعد از ما خواهند آمد؛ مگر این که عملمان خوب باشد و تقوایمان بیشتر از آنها باشد. این را توجه داشته باشید. اگر تقواى بیشترى به خرج دادیم، از خودمان بیشتر مراقبت کردیم، بهتر کار کردیم، بهتر به وظایفمان عمل کردیم، به قانون بیشتر احترام گذاشتیم و در جهت این اهداف، بیشتر پیش رفتیم، پیش خداى متعال عزیزتر خواهیم بود، اما بدون آن نهخیر. باید تلاشمان را در این جهت متمرکز کنیم. مواظب باشیم در دامهایى که دیگران افتادند، ما نیفتیم. هرکس در آن دامها بیفتد، همان بلاها و همان عواقب برایش متصور است؛ فرقى بین ما و آنها نیست.
دیدار با اعضاى هیأت دولت ۱۷/۰۷/۱۳۸۴

دیدار با علما و روحانیون در آستانهى ماه مبارک رمضان ۰۳/۱۰/۱۳۷۶

بیانات در دیدار اعضاى هیأت دولت ۱۷/۰۷/۱۳۸۴

۳۸. فقط صورتسازی نباشد
در دیدار دانشجویان و اساتید دانشگاههاى استان کرمان ۱۹/۲/۱۳۸۴

باطن را درست کرد، ظاهر مهم نیست؛ نهخیر، همین ظاهر انسان را به وادىهاى گوناگونى مىکشاند. ظاهر دینى، ظاهر اسلامى، پایبندى به تعبد دینى، همین مجالس دعا، همین مجالس توسل به ائمه علیهمالسّلام لازم است، منتها همهى اینها را با دانایى همراه کنید.
دیدار با دانشجویان و اساتید دانشگاههاى استان کرمان ۱۹/۲/۱۳۸۴

۴۰٫ قدر جوانی
دیدار با دانشجویان دانشگاه شهید بهشتى ۲۲/۲/۱۳۸۲
